Hituri

Alina Eremia îi declară dragostea iubitului ei, prin noul său single

Alina Eremia îi declară dragostea iubitului ei, prin noul său single

După o lungă perioadă în care Alina Eremia a preferat să țină departe de ochii tuturor relația pe care o are cu iubitul ei, dar și sentimentele pentru acesta, artista s-a decis să îi facă cea mai sinceră declarație de dragoste, în cel mai frumos și autentic mod, prin muzica. Alina ne surprinde astăzi cu noul său single „Aș da“, piesă prin care a dorit să redea povestea pe care o trăiește alături de partenerul său.

Eram într-o seara acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. „Aș da” este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una din cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut.

Sunt sentimentele mele puse în versuri, sentimente atât de puternice pe care le poți compara cu dragostea mea pentru muzică. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi. O dată ce am știut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine“, a declarat Alina despre noul său single

happy wheels

Valeriu Gamurari

May 31st, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *