Stiri

Matteo lansează un nou single, „Constantine”

Matteo lansează un nou single, „Constantine”

După ce piesa „Panama” a cucerit toate topurile din Asia, ajungând să devină una din cele mai căutate și vizualizate piese ale continentului, fiind a două piesă după „Dragostea din tei” care are un succes atât de mare peste hotare, Matteo lansează un nou single, „Constantine”. Artistul vine cu o versiune proprie a cunoscutei piese „Constantine, Constantine”.

Single-ul sună foarte bine și pune piesa într-o nouă lumină. „Constantine” tocmai ce a fost lansată și deja a strarnit interesul multora pe YouTube.

„S-a lansat! Pe lângă versurile deja cunoscute ale piesei „Constantine” am dorit să îmi pun amprenta asupra piesei așa că i-am făcut încă o strofă, iar Arenzo (coregraful de la Mattman), a făcut o coregrafie foarte interesantă astfel am ajuns să filmăm și videoclip. Era și păcât să nu o lansez mai ales că publicul din România, cat și fanii de Asia au cerut-o atât de tare!  Așa că am mă bucur că am reușit să o lansez chiar de Sfântul Constantin”, a declarat Matteo despre noul său single.

De muzică s-a ocupat Matteo alături de Răzvan Mihăilă, iar la text a lucrat exclusiv Matteo. Cel care s-a ocupat de regia videoclipului este Kobzzon. 

happy wheels

Valeriu Gamurari

May 28th, 2018

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *