Carine ,cum a început cariera și despre noua sa piesă „Falling”

Am reușit să o prindem pe Carine când a ajuns acasă, în pragul sărbătorilor, pentru că este stabilită cu traiul în România de ceva timp. Tânăra interptretă din Moldova a fost la noi și ne-a bucurat cu prezența, fiind însoțită chiar de de mama ei.

Carine face parte din casa de producție Cat Music. A început cariera în 2017, atunci când Dj Sava a văzut un cover la o piesă și a invitat-o să vorbească despre o eventuală colaborare. Au lansat împreună o piesă care a  ajuns în topuri, „Sea Lo Que Sea”, o melodie caliente, cu un videoclip filmat la plajă. După care ea a mai lansat piese solo: No Time, Ghost și Magique.

Însă, cea mai recentă piesă, „Falling”, lansată în această toamnă, este mai specială pentru Carine. Refrenul piesei a fost compus chiar de ea, iar textul îi aparține unei alte moldovence Nicoleta Gavriliță. Piesa la fel are un sound dance și influențe balcanice, care este și stilul cântareței, iar videoclipul, însă, a fost filmat cu multe peripeții în Tunisia și România timp de o săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *