Chris Hemsworth, de la bărbatul sexy… la tăticul aiurit. Ce nebunie a făcut pentru fiica sa!

Fraţii Hemsworth vs fraţii Skarsgard – Care sunt preferaţii tăi?

Chris Hemsworth a povestit că a dus-o pe fiica sa, India, la un parc Disneyland, unde micuța și-a dorit foarte mult să se urce într-un roller coaster. Din păcate, Indira nu avea înălțimea necesară pentru a se urca în „Turnul Terorii”, așa că nu a fost lăsată să se urce.

„Era foarte supărată și am zis că trebuie să o rezolvăm cumva, așa că am luat două batoane de Snickers și i le-am îndesat în pantofi. Brusc, fetița mea nu a mai fost așa de scundă. Am intrat cu ea și cei de la turn mi-au zis că totul e în regulă și că se poate urca”, a spus Chris Hemsworth.


Scarlet Johansson, auzind povestea spusă de colegul ei, a reacționat instant, considerând că acesta este un „iresponsabil”.

„Am ajuns în vârful turnului, mă uitam la ea și am văzut că era legată de scaun, doar că acesta era prea mare pentru ea, însă ce mai conta… noi fentasem sistemul”, a adăugat actorul.

În cele din urmă, situația a scăpat de sub control! Chris a observat că fiica sa este la un pas să zboare din scaun, așa că acesta a prins-o de mână, pentru a fi sigur că nu se întâmplă nimic grav.

„Am apucat-o bine, iar ea țipa de nu mai putea. Poate că partea cu înălțimea are și ea rostul ei… Oricum să nu faceți asta vreodată. Fiica mea e bine acum!”, a spus Chris Hemsworth.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *