CUM COMPUNE SOLISTUL THE MOTANS? „MA TREZESC SI INREGISTREZ LINIILE MELODICE PE CARE LE AUD IN SOMN”

Denis Roabes (The Motans), artist Global Records, compune, canta la chitara, scrie versuri si surprinde mereu prin videoclipurile pline de emotie. Cea mai recenta piesa lansata, „Bine indispus”, a cumulat peste 2.5 milioane de vizualizari pe YouTube si se aude la cele mai cunoscute posturi de radio.

Intrebat despre cum ii vin ideile atunci cand compune o piesa, artistul The Motans a povestit ca unele linii melodice au pornit de la secvente din vis: „Cel mai greu atunci cand dormi. Trebuie sa te trezesti si sa inregistrezi imediat. Slava Domnului ca exista telefon mobil! Adesea ma trezesc si inregistrez liniile melodice pe care le aud in somn. Merita!”.

Pasiunea pentru muzica vine din familie: „Tata a fost chitarist in adolescenta, avea o trupa. Iar eu am invatat sa cant pe chitara care mi-a ramas de la el, m-am simtit mandru ca am invatat asa!”.

Lui Denis ii place sa petreaca sarbatorile acasa, impreuna cu familia. „Eu cred ca Craciunul ar trebui sarbatorit in familie, cu cei dragi. Mirosul de portocale imi aminteste mereu de Craciunul din copilarie. Nu am neaparat o mancare preferata, dar imi place mult sa mananc si cred in mancarea gatita cu dragoste!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *