De vorbă cu Florian Rus, despre secretul din spatele succesului piesei „Străzile din Bucureşti”

În spatele oricărui hit există și o rețetă bine pusă la punct în studio, ceva dulce sau acrișor, pentru ca beat-ul să fie în final fermecător!

Avem și la nivel local artiști inediți care și-au lăsat vizibil amprenta asupra acestui an, cu hituri care s-au menținut în topurile radiourilor săptămâni la rând, și care au fost nelipsite din fiecare mall, taxi, playlist sau concert din întreaga țară.

Florian Rus este artistul din spatele unui astfel de hit, care ne-a plimbat luni întregi pe „Străzile din București”, devenind astfel una dintre cele mai fredonate piese în 2019.

Florian Rus este și unul dintre cei mai implicați autori din industria muzicală românească, pentru că numele lui apare în creditele a numeroși artiști precum Andra, Alina Eremia, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă, Mira, Delia, Liviu Teodorescu, Lidia Buble sau Marius Moga.

El a debutat ca artist solo în urmă cu doi ani cu piesa „Cât încă ne iubim”, urmată la scurt timp de „Cel mai lung drum”.

 

Florian Rus dezvăluie ce nu știai despre piesa „Străzile din București”

Chiar și cu piesa pe repeat, mulți nu știm de ce ritmul ei este atât de catchy. Florian ne-a împărtășit pe final de an unul dintre ingredientele din spatele succesului, cât și ceea ce îl inspiră atunci când intră în studio.

Dă un play interviului, ascultă cu atenție, și află secretul din spatele succesului piesei care ne-a obsedat în acest an! 

Iar noi, dragii noștri, ne adunăm între timp forțele pentru un nou an cu și mai multe discuții, interviuri și subiecte fresh din industria care ne asigură fundalul muzical în fiecare moment din viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *