Edward Sanda si Amna lansează „Primul Crăciun lângă tine”

Crăciunul nu ar fi la fel fără piese de sezon şi Edward Sanda & Amna vin cu un cadou pentru ascultătorii lor: o piesă de sărbători, „Primul Crăciun lângă tine”. Vocile lor calde, care se îmbină perfect, ne vor face perioada sărbătorilor mai plăcută.

„Primul Crăciun lângă tine” este compusă de Amna şi Edward Sanda în studiourile Famous Production. Este o piesă caldă, pozitivă, care ne binedispune şi ne introduce în spiritul sărbătorilor.

Cei doi artişti nu sunt la prima colaborare: aceştia au mai lansat o piesă împreună, Milioanele de suflete, care s-a bucurat de reacţii pozitive din partea fanilor.

„Ca de fiecare dată, este o plăcere să lucrez cu Edward, cu această piesă am făcut magie în studio. Edward mi-a devenit între timp unul dintre cei mai buni prieteni şi cu siguranţă vom mai colabora şi pe viitor”, spune Amna.
https://Versuri.ro/n/qm1

Sper ca „Primul Crăciun lângă tine” să vă facă sărbătorile mai frumoase prin energia pozitivă pe care o transmite. Mă bucur că am colaborat din nou cu Amna şi sperăm să vă placă rezultatul” a spus Edward.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *