Justin Bieber l-a provocat la bătaie pe Tom Cruise. Care sunt șansele de a-i vedea în ring pe amândoi?

Vreau să îl provoc la luptă în ring pe Tom Cruise. Tom, dacă nu accepți această luptă, înseamnă că îți este frică și că nu vei reuși niciodată să treci peste acest moment”, a scris Justin Bieber pe Twitter.

În postarea sa, Bieber l-a etichetat și pe Dan White, directorul UFC (United Fighting Championship) – „Cine e în stare să organizeze lupta asta? @dana white?”.

Deocamdată, White nu s-a grăbit să îi răspundă lui Bieber, însă luptătorul Conor McGregor și-a manifestat interesul față de această luptă și s-a oferit să îl ajute pe canadian.

Dacă Tom Cruise este un bărbat adevărat și va accepta această luptă, McGregor Sports and Entertainment se va ocupa de eveniment. Are curaj Cruise să lupte, așa cum o face în filme? Fii pe fază și o să afli!”.

Între timp, câteva surse apropiate lui Bieber au declarat că totul ar fi fost mai mult o glumă și că artistul nu ar avea de gând să se ia la bătaie cu Tom Cruise.

Mulți internauți au fost surprinși de propunerea lui Bieber și chiar au făcut o comparație între cei doi:

De asemenea, oamenii au făcut glume pe seama lui Bieber, spunând că „cel mai bun lucru în toată această poveste este faptul că Tom Cruise este în trending, și nu Bieber”. Asta sună dureros!

Din păcate, Tom Cruise nu a răspuns la provocarea lui Bieber, însă cine știe, poate că actorul își va face curaj și va accepta să intre în ring!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *