Ruby lansează „Toarnă”, o piesă cu beat-uri tribale și elemente orientale

 

Abia așteptam să lansez #Toarnă, sunt super fericită, mai ales că am piesa de ceva vreme! Îmi place foarte mult cum a ieșit tot proiectul și le mulțumesc lui Shift Baby, Enri Demi, Liviu și Iraida pentru sound-ul nebun și fresh. La filmări a fost cam frig pentru că toată apa pe care o vedeți în clip, era super rece, însă Kobzzon a avut grijă să încingă atmosfera cu indicațiile lui regizorale unice. ) Nu vreau să vă zic mai multe, trebuie doar să dați play”, declară Ruby. 

În prezent, artista participă alături de iubitul său în cadrul show-ului „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România. 

În octombrie, Ruby a lansat alături de Shift single-ul „Invizibil”, însoțit de un clip ce traduce în imagini o serie de trăiri care ne duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood. La începutul lunii aprilie, Ruby a lansat „Rochia mea”, o poveste cu multe dansatoare de cabaret, zeci de ținute sexy și decoruri construite special pentru acest concept. Vara trecută, a lansat single-ul și clipul „Soare pătrat”, care a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube. 

Până în prezent, clipurile lansate de Ruby au generat peste 310 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artiști precum UZZI (pentru „Nu caut iubiri”), What’s UP („Nu pune la suflet”), Dorian Popa („Bună, ce mai zici?”), Voltaj („Nana”) și A.U. („Îți mulțumesc”). Cel mai popular single și videoclip din cariera artistei este “Condimente”, care a adunat peste 63 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *