Trupa Akord s-a relansat! Cine este noul membru?

Trupa Akord s-a relansat! Igor Sîrbu are un nou coleg, Eduard Malareu. Noul membru este un burlac carismatic de 24 de ani și cântă la chitară. Eduard a participat la Vocea României în echipa interpretei Irina RimesEste posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni în picioareCu ocazia relansării Trupei Akord, Irina Rimes a declarat că Eduard are o carismă aparte și transmite o energie frumoasă.
„L-am ales, atunci, în echipa mea, iar acum am o bucurie în suflet să aflu, că Eduard face parte din Trupa Akord. Sunt mândră de el și cred, că astrele și cosmosul s-au aliniat să-i poarte noroc”, a mai adăugat artista.

Igor Sîrbu, care a evitat să apară în public după ce colegul său de trupă a plecat din Akord pentru că a ales o carieră solo, a declarat că această decizie de a forma o echipă nouă cu Eduard a venit de la sine.

Producătorul trupei, Iurie Badicu susține că în cel de al 13-lea an de activitate artistică a trupei Akord, băieții sunt nevoiți să se reinventeze și să se relanseze din mers. Publicul nu are timp să aștepte și este curios când vine schimbarea.

Trupa Akord s-a relansat pe 10 noiembrie 2019, postând pe canalul său de YouTube, clipul „Zboară Fluturi”. Frații Spoială au fost cei care au filmat noua producție și au contribuit esențial la dulcele grai românesc.

Textul piesei aparține lui Iurie Badicu, iar melodia a fost compusă de Igor Sârbu, Eduard Malareu și Iurie Badicu.

Piesa de relansare a fost produsă în București, la HaHaHa Production, iar clipul a fost filmat la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, din Chișinău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *