Videoclip oficial: Delia – Aruncă-mă


Delia a surprins pe toată lumea cu noua sa piesă, „Aruncă-mă”, abordând genul rock. Între solo-uri de chitară şi imaginea de divă care face crowdsurfing, ne place varianta nouă a Deliei, versiunea 2020 sau mai bine zis 220 de la electricitatea acestui single. Vă invităm să îi vizionaţi videoclipul oficial în articol.

 

„Aruncă-mă” este o surpriză atât pentru fanii Deliei, cât şi pentru fanii rock-ului autohton. A venit de nicăieri şi a plantant un nume arhicunoscut din pop pe harta imnurilor de rock alternativ ce pot prinde air time la radio. Delia cochetează cu o imagine ce aminteşte de trupa „In This Moment”, având şi ceva din rock-ul alternativ românesc de la început de mileniu. Piesa de 2 minute şi 59 de secunde include şi două solouri surprinzătoare la mijloc şi final.

Delia a lansat în 2019 piese hit precum „Să-mi cânţi”, „Dragoste cu dinţi”, dar şi virala melodie „Vreau la ţară”, care a stat pe buzele tururor vara trecută. Colaborarea cu The Motans pe „Rămâi” a devenit simbolul multor poveşti de dragoste şi a ajuns direct în Trending în aprilie 2019. Muziciana a bifat recent cel mai mare turneu din România în ultimii 30 de ani, din punct de vedere al producţiei, vânzărilor şi conceptului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *