FOTO | Ce boală o face pe Kim Kardashian să se confrunte cu probleme grave, atât fizic cât și psihic?

Kim Kardashian este una dintre cele mai sexy figuri publice, iar boala de care suferă nu o împiedică pe vedetă să abordeze ținute provocatoare. Vedeta a publicat recent o fotografie pe contul ei de Instagram și le-a arătat urmăritorilor care este adevărata ei „față”.

Kim Kardashian suferă de psoriazis și a postat pe contul ei o fotografie făcută dimineața, înainte să se machieze. Fața vedetei este acoperită de pete roșii, iar în ciuda celor mai noi și avansate tratamente, Kim nu a reușit să se vindece.

„Bună dimineața, psoriasis” este mesajul ce însoțește fotografia publicată de Kim Kardashian. Vedeta a dezvaluit încă din anul 2011 că suferă de psoriazis, o boală de piele incurabilă ce produce descuamări și pete rosii pe piele, în special la nivelul genunchilor, al coatelor și pe față.

Desigur, Kim are secrete care o ajută să mascheze boala, însa asta nu înseamnă că nu este afectată de ele, mai ales în plan psihic.

Se pare că vedeta a moștenit psoriazisiul de la mama sa, Kris Jenner, iar primele erupții au avut loc începând cu anul 2010.

Uneori simt că este marele meu defect și toată lumea îl știe, de ce să îl mai acopăr?„, a spus Kim Kardashian.

Foto: People

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *