AMNA și Keed lansează „Ce rămâne de facut”

AMNA și Keed lansează „Ce rămâne de facut”
Britons are never more comfortable than when talking about the weather.John Smith, Flickr.

AMNA revine cu o piesă nou-nouță, de data asta alături de Keed de la Șatra B.E.N.Z.! Cu un sound catchy și un refren ce-ți rămâne întipărit în minte de la prima ascultare, single-ul „Ce rămâne de facut” este compus de către artistă împreună cu Liviu Teodorescu, Ionuț Vasilacheși Ioniță Bogdan David. 

Eu și Liviu Teodorescu eram în avion când mi-a arătat acest refren. M-a cucerit din prima. Apoi am intrat în studio și a urmat construcția piesei alături de Yoghi, un bun prieten de-ai noștri, și Keed. Sunt foartă mândră de acest proiect și mă regăsesc cu totul în acesta piesă. Videoclipul este unul de imagine, iar datorită lui Silviu Mindroc, un profesionist desăvârșit, totul a decurs absolut minunat la filmari”, declară AMNA.

E prima oară când lucrez la un single și nu întâmpin absolut nici un obstacol. Armonie totală-de la scris la înregistrat, până la filmări și la produsul final. Pur și simplu nu am ce să zic în afară de faptul că sunt fericit că fac parte din acest proiect!”, adaugă Keed.

Administrator
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos