FOTO | Cum arăta iubita lui Maluma, înainte de operațiile estetice

  De când au anunțat că sunt împreună, Maluma și iubita lui, Natalia Barulich au fost mereu ținta paparazzilor. Cei doi au fost fotografiați în public, la diverse evenimente, însă au ținut să-și arate dragostea și pe rețelele sociale, postând diverse fotografii din vacanțe. Natalia este cu siguranță o femeie atrăgătoare, așa că nu e de

  De când au anunțat că sunt împreună, Maluma și iubita lui, Natalia Barulich au fost mereu ținta paparazzilor. Cei doi au fost fotografiați în public, la diverse evenimente, însă au ținut să-și arate dragostea și pe rețelele sociale, postând diverse fotografii din vacanțe.

  Natalia este cu siguranță o femeie atrăgătoare, așa că nu e de mirare că aceasta l-a cucerit pe Maluma, pe platourile de filmare de la videoclipul „Felices los 4”.

  Această relație le-a făcut geloase pe multe dintre fanele lui Maluma, care au cercetat trecutul Nataliei, descoperind că aceasta nu are chiar o frumusețe naturală… Se pare că înainte de a-l cunoaște pe Maluma, frumoasa columbiancă a fost o clientă fidelă a clinicilor estetice, modificându-și complet fizionomia.

  Iată mai jos câteva fotografii care îți arată schimbările prin care a trecut Natalia Barulich!

  Administrator
  ADMINISTRATOR
  PROFILE

  Posts Carousel

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked with *

  Latest Posts

  Top Authors

  Most Commented

  Featured Videos