Mila Kunis şi Ashton Kutcher, în pragul divorţului? Ce au declarat cei doi actori!

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, în pragul divorţului? Ce au declarat cei doi actori!

Au trecut peste 20 de ani de la prima apariție a cuplului Mila Kunis şi Ashton Kutcher, în serialul „That 70`s Show”.

Totuși, celor doi le-a luat ceva timp până au devenit oficial un cuplu, ţinând cont că s-au căsătorit abia în 2015. Din păcate, publicaţiile americane abia aşteaptă câte un scandal la Hollywood, iar de data aceasta, Mila şi Ashton au fost în vizorul presei.

Chiar dacă actorii nu ies în evidență cu relația, ei obișnuiesc să împărtășească cu fanii lor momente amuzante din viața de zi cu zi. Cu același simț al umorului, Mila și Ashton au infirmat și zvonurile legate de despărțirea lor, care au apărut în publicaţia InTouch.

Ashton Kutcher a postat pe contul lui de Instagram un clip și a etichetat publicația unde a apărut zvonul. În descriere, el a completat: „Poate săptămâna viitoare soția mea va avea gemeni. Pentru a treia oară. Dar cine mai ține socoteala?”

Urmărește aici dialogul sarcastic dintre cei doi!

Mila Kunis și Ashton Kutcher reprezintă unul dintre cele mai iconice cupluri de la Hollywood. Ei formează un cuplu din 2012, însă primul sărut l-au avut în adolescentă, pe platourile de filmare. În prezent, actorii au împreună doi copii, pe Wyatt Isabelle și Dimitri Portwood.

Administrator
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos