Andra, dezvăluiri în exclusivitate despre cei doi copii ai săi. Ce pasiuni au Eva și David!

Andra ne-a vizitat în această dimineață la matinal și ne-a cântat în premieră live noul său single, „Supereroi”, care ocupă de câteva zile un loc fruntaș în Trending.

Mă bucur mult că muzica mea este așa de bine primită. Lansez un clip și boom, în 24 de ore, 2 milioane de vizualizări, apoi într-o săptămână, peste 5 milioane de vizualizări”, a spus Andra.

Dacă tot ne-a vizitat, am stat la povești cu ea și am aflat mai multe despre cei doi copii ai săi, David și Eva, care sunt deja mici vedete pe Instagram.

Băiatul meu ascultă 5GANG,  îi urmărește mereu pe YouTube. Chiar acum câteva zile m-a sunat și mi-a zis: ”Mami, e de rău. 5 GVNG e pe locul 2 în Trending”. Și i-am zis ”păi fă bine și uită-te la clipul lui mami” și îmi spune: ”M-am uitat de 5 ori, dar nu s-a schimbat nimic”. Am ajuns și eu să ascult 5 GVNG, dacă ascultă David”, a spus amuzată Andra.

Artista ne-a povestit că Eva are deja o pasiune pentru muzică, însă nu știe dacă aceasta îi va călca pe urme în industria muzicală.

Mi-ar plăcea ca Eva să devină cântăreață, aș avea ce să o învăț. Dar nu depinde de noi. În schimb, David va fi vlogger. Face deja clipuri prin casă”, a povestit Andra.

Artista  ne-a dezvăluit că fiul ei are o listă cu motivele care îl fac fericit și a citit-o în direct la Kiss FM.

”Motivele care mă fac fericit: să facă glume tati, să am părinți”. Iar la lucrurile pe care ar vrea să le evite, David a scris: ”școala și accidentele”. Cea mai mare dorință a lui este să ajungă în Trending!”, a declarat Andra, despre fiul ei în vârstă de 7 ani.

Administrator
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos