SUNT PREGĂTITE SAU NU VEDETELE DE SĂRBĂTORI? VEZI CINE A REUȘIT SĂ ÎMPODOBEASCĂ BRADUL

Sarbatorile de iarna sunt asteptate cu nerabdare atat de cei mici, cat si de cei maturi, iar decorarea bradului este unul dintre obiceiurile cele mai indragite de toti. Mai multe persoane publice au impodobit Pomul de Craciun si au dorit sa-si arate frumusetile pe retelele sociale.

Magia Craciunului sau a Anului Nou nu ar fi la fel fara brad. Artificial sau natural, fiecare doreste sa-l aiba in casa de sarbatorile de iarna. Vedetele din Moldova au avut grija sa-si impodobeasca si ele Pomii de Craciun.

Adora sa faca totul impreuna si asta ne-au demonstrat-o de foarte multe ori. De aceasta data Ilie si Tatiana Maxian s-au asortat frumos la haine si au decorat Pomul de Craciun. Cantaretul a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine cu toti 5 asezati langa brad. Au decorat Pomul de Craciun impreuna si au dorit sa imortalizeze momentul printr-o poza. „Noi astazi am impodobit bradul… dar voi…?”, a scris interpretul in descrierea fotografiei.

Serghei si Irina Kovalsky au impodobit bradul si ei. Ei apar in fotografii, purtand pe cap caciulite de Craciunita. Locul Pomului de Craciun a fost anul acesta la balconul noii lor locuinte in care s-a mutat recent familia Kovalsky. „Sper ca si anul 2020 va fi unul norocos si generos pentru noi. Asta va dorim si voua prieteni. P.S. Bradutului i-am gasit loc doar la balconul nostru”, a mentionat artista in dreptul postarii.

Tatiana Heghea si-a asortat vestimentatia de camera cu cea a fiicei sale, Regina-Raluca, si s-au fotografiat zambitoare langa brad. Artista a lasat langa imagine si un mesaj dedicat fanilor ei. „Sarbatori fericite, dragii mei”, a notat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *